Tävlingsbestämmelser Kiruna Golfklubb

Från och med 2011-08-29 tillämpas de rekommendationer och regler son anges i Svenska Golfförbundets Spel och tävlingshandbok.

SGF's Spel och tävlingshandbok

Var speciellt uppmärksam på att en anmälan till en tävling som man inte kommer till ger/kan ge stora negativa effekter för klubben(i rrelation till sponsorer), för de ideellt arbetande medlemmarna (som måste göra om spelplaner) och för de övriga tävlanden som hamnar  i nya bollar eller kanske inte får spela alls.

Läs stycket nedan som är hämtad från gofförbundets rekommendationer.

2.8 POLICY RÖRANDE UTEBLIVANDE FRÅN TÄVLING

Spelare som utan avanmälan eller godtagbart skäl uteblir från start i tävling på hemmaklubb, skall behandlas i enlighet med kapitel 13. Påföljden bör som regel vara avstängning från deltagande i tävlingar under nästkommande två veckor. Vid öppen tävling skall anmälan ske till spelarens hemmaklubb/GDF för åtgärd. Anmälningsavgiften skall betalas om detta inte skett tidigare. Avgiften skall vara betald senast före start i nästa tävling. Om spelarens uteblivande har sin grund i ofullständiga eller oklara tävlingsbestämmelser, skall detta betraktas som godtagbart skäl.

Uppdaterad: 29 DEC 2015 10:39 Skribent: Jonny Siikavaara