Race to Tuolla - klubbtour startar 4/8 kl. 17.00

Race to Tuolla - klubbtour för medlemmar med officiellt hcp i Kiruna Golfklubb

Kiruna GK tar ett initiativ till att starta en klubbtour under torsdagar kl. 17.00 för alla medlemmar med officiellt hcp i Kiruna Golfklubb. Premiären sker torsdagen den 4/8 kl. 17.00. Detta är ett komplement till de tourer som redan är igång.

Vi blir fler och fler golfkompisar i klubben. Det är en rolig utveckling och går i linje med våra mål för verksamheten. I år kommer vi att bli över 600 stycken medlemmar. Det är i sammanhanget relativt aktiva golfare. En röd tråd i klubben är att vi skall bli bättre och bättre golfare. Senior-, dam- och juniortourerna där man spelar en dag i veckan är en bra och viktig del i att vi samlas och tävlar. Om än under avspända former så finns tävlingsinslaget med.

Redan fjol men framför allt i början av säsongen aktualiseras det faktum att flera i klubben inte är kvalificerade eller det finns inte underlag i en speciell klass/ålder. Kort sagt - det finns många som vill spela men alla har inte haft möjlighet att delta.

Aktuell ställning i klubbtouren.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:35 Skribent: Peder Gidlund