Ny layout på golfbanan!

29 DEC 2018 10:48
  • Uppdaterad: 29 DEC 2018 10:48

Under årets 2 sista månader har Kiruna golfklubb suttit med i förstudien tillsammans med Tekniska Verken och Kiruna kommun för att hitta en bra lösning för en ny layout på vår golfbana.

Vi har nu kommit fram till ett förslag som innebär ny placering av klubbhus , range, övningsområde samt en ny sträckning av 12 hål.

Förslaget har tagits fram i samråd med en golfbanearkitekt och kommer nu i januari läggas fram vid ett samråd. Efter det mötet kommer vi förhoppningsvis kunna ge mer detaljerad information om när vi kan börja spela på den nya bansträckningen.

Under 2019 kommer vi att relativt ostört kunna spela på stora delar av banan.

Vår förhoppning är att vi ska få en trevlig och funktionell anläggning och att tillsammans med kommunen göra vår bana till ett rekreationsområde med möjligheter till andra aktiviteter än golf.

Med önskan om ett Gott nytt fint golfår//

Styrelsen Kiruna Golfklubb

Skribent: Pia Kyrö