EXTRA ÅRSMÖTE 10/12

14 NOV 2018 06:39
  • Skapad: 14 NOV 2018 06:39

HÖR UPP alla ni som älskar golf och inte vill att Kiruna Golfklubb ska läggas ned!
Vi får inte ihop en styrelse till Kiruna GK trots alla försök från både valberedning och styrelse så saknas det 2 st personer och då bl.a en ordförande.
Om vi inte ska bli tvungen att lägga ned verksamheten på det extrainsatta årsmötet den 10 december så måste ni alla medlemmar som ser det här hjälpas åt så vi får ihop en styrelse.
Vad krävs av en ordförande:
• Arbetsgivaransvar (greenkeeper)
• Sammankallande till sty.möten (efter behov finns ingen uttalat hur många)
• Tillsammans med resten av styrelsen tillsätta grupper som jobbar med olika ansvarsområden.
Just nu har vi färdigt junior, dam, senior,tävling, samt E10:e grupp som arbetar med den nya bansträckningen.
• Kontakt/möte med golfförbundets klubbrådgivare ca 2 ggr/år
• Attestera vissa fakturor
Det är vad som förväntas(Basic) av en ordförande sen är det ju upp till personen ifråga hur stort engagemang hen orkar med.
Men nu är det verkligen ALLVAR så kom med förslag till det extra Årsmötet den:
10/12 kl.18.00 på Parksskolan
Nu har vi dessutom en ny bana på gång!

Skribent: Pia Kyrö