Ett steg framåt mot en ny bansträckning!

19 SEP 2018 23:44
  • Skapad: 19 SEP 2018 23:44

Först vill styrelsen tacka alla som trots derbyt i hockey på måndag kom på det viktiga möte vi hade angående golfklubbens framtid.

Vi fick en bra och konkret information av vår kontaktperson på Kiruna kommun Janne Klein kring fortsatt arbete för tillkomst av 2 nya golfhål samt  range och klubbhus.

Janne visade en karta över det område som vi har att förfoga över och berättade att det blir Tekniska Verken som kommer att hålla i projektet.

De kommer inom en snar framtid att anlita en golfbanearkitekt för att den ”nya” bansträckningen samt placering av klubbhus och range ska bli så bra som möjligt.

Golfklubben kommer att tillsätta en arbetsgrupp kring det fortsatta arbetet med flytten som ska bestå av en blandning av olika kompetenser.

Denna grupp är viktig att tillsätta omedelbart då golfklubben kommer att vara högst involverade i arbetet de närmaste 2 åren.

Om DU känner att du vill bidra med din kompetens o erfarenhet så hör av er till någon i nuvarande styrelse.

Det behövs också nya krafter till styrelsen då många ledamöter kommer att avgå till höstårsmötet.

Vi vädjar därför till er alla att fundera över någon person som ni tror kan bli bra i den styrelse som kommer att driva det viktiga arbete vi står inför.

Hör av er till valberedningen inom 2 veckor om ni har tips.

Skribent: Pia Kyrö