Statusuppdatering Kiruna golfbana

28 APR 2019 20:18
Efter den snöfattiga vintern och sommarvärmen senaste tiden så är banan i det närmaste snöfri. Dock så är banan väldigt blöt på sina ställen och greenerna behöver få någon veckas lugn och ro innan vi börjar spela på dessa.
  • Skapad: 28 APR 2019 20:18

Det är därför absolut förbjudet att spela på banan innan styrelsen tillsammans med Palle ger klartecken, detta kommer att informeras på hemsidan och via mail.

Palle arbetar nu för högtryck med att få banan spelklar och vår förhoppning är att detta kommer att ske inom två veckor.

Den 30/5-19 har vi planerat in en städdag på banan, mer information kommer under maj månad, men boka in detta datum för arbete, mat, lite regler samt underhållning.

OBS!! Glöm inte bort att lösa medlemskap innan golfsäsongen startar, se länk: Medlemsavgifter 2019

// Styrelsen Kiruna GK

Skribent: Joel Törmä