Kiruna Snow Golf Invitational 2-3/4 avgörs över 9-hål

18 MAR 2011 13:10
Nu är det klart hur Kiruna Snow Golf Weekend Invitational spelas. Under helgen är en nio-håls snögolfbana iordningsställd. Utöver de fyra första övre hålen som redan använts slår man ut från klubbhuset och spelar sommarbanan baklänges till stora delar.
  • Skapad: 18 MAR 2011 13:10

På lördag den 2 april avgörs en partävling med blandad dam- och herrklass. På söndagen spelas en singeltävling i slaggolf över 9-hål. Under helgen kommer det även att finnas möjlighet att prova spela sk Norrskensgolf. Anmäl er till en rolig golfhelg via GIT:en.

Väg och range är snöröjd. Klubbhuset är samlingsplats. Där har vi gjort iordning en fin snöbar där varm lunch och dryck serveras.

Länk till partävling - Golf.se

Länk till singeltävling - Golf.se

Nya hål på Iron Mine Snow Course (används vid Kiruna Snow Golf Weekend Invitational 2-3/4)

Hål 5 (par 5) - Utslag från klubbhuset. Transportslag över gamla fairway på 9:ans hål. Inspel mot 8:ans fairway mot outpinnarna.

Hål 6 (par 3) - Utslag från vägen. Nyttjande av nya par 5:ans fairway som white.

Hål 7 (par 4) - Utslag på nya par 5:an fairway. Inspel mot white som ligger på öppna ytan.

Hål 8 (par 4) - Utslag från par 5:ans fairway. Placera i svackan nedanför kullen. Upphöjd white. Kan gå för white på utslaget.

Hål 9 (par 3) - Utslag från par 5:ans fairway uppe på platån. White vid par 5:ans ord utslag.