Förslag till nya stadgar

09 JAN 2011 08:41
Styrelsen har till årsmötet tagit fram ett förslag till nya stadgar för klubben. Dessa stadgar bygger på Svenska Golfförbundet normalstadgar i sin senaste version.
  • Uppdaterad: 09 JAN 2011 08:49

Den största enskilda förändringen är att vi fro m 2011, om stadgeförändringen antas av åramötet i februari, kommer att ha två årsmöten. En på hösten (höstmötet) för att välja ny styrelse som påbörjar sitt uppdrag 1 januari och ett i februari (vårmötet) som granskar räkenskaper och ger den avgående styrelsen ansvarsfrihet, om de förtjänat det.

Denna förändring är tänkt att skapa en mer harmoniserad övergång mellan gammal till ny styrelse och samtidigt ge den nya styrelsen en förlängd startsträcka.

Förslaget kan ännu justeras eftersom den är ute på remiss för att se över hur klubben nominerar sin kommande valberedning.

Förslag till nya stadgar.

Skribent: Jonny Siikavaara