Big Cup Kickoff 26/5 är första tävlingen

28 APR 2011 17:52
Den 26/5 går årets första tävling på barmark (ej snö). Det blir en Scramble partävling över 9-hål. Eventuellt kan provisoriska greener användas beroende på väder och vind i maj. Glädjande är att Kiruna Golfklubb har flera nya tävlingsvärdar inför 2011. Hela det preliminära tävlingsprogrammet finns upplagt på hemsidan.
  • Uppdaterad: 28 APR 2011 18:22

Preliminärt tävlingsprogram 2011

Kiruna Golfklubb har glädjen att presentera några nya tävlingsvärdar i år. Det är bl a Bil City med VW Masters, Strukturinvest med Strukturinvest Scramble, Björkliden med Kiruna/Björkliden Tour och HSB Norr med en singeltävling. Det prestigefyllda klubbmästerskapet är flyttad från september och går nu  sista helgen i Augusti.

Avslutningstävlingen för säsongen är också en nyhet - Mästarnas Mästare. Under säsongen får vinnarna i de olika tävlingarna Guldbiljetter. De ger spelrätt i tävlingen Mästarnas Mästare som är en hål för hål utslagningstävling. Där den som sist är kvar är Mästarnas Mästare.

Nu är det bara att börja ladda, träna teknik och mental styrka. Ragga spelkamrater till par- och lagtävlingarna.