Anmäl er till Golfveckan för barn och ungdomar

05 APR 2011 11:25
Intresset för golfveckan har ökat år från år. Vi kör samma uppdelning under golfveckan som ifjol. Vi har delat upp deltagarna i tre inriktningar - Golfskolan, Grönt kort-kurs och Golfträning. Vi gör en preliminär indelning bland de som anmäler sig. Denna kommer självklart att kunna ändras efter önskemål. Välkommen till några roliga och lärorika dagar där man får bra chans att träffa massa nya kompisar.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:36

v1417 Kiruna Golfklubb 3-4 Golfvecka_189791

Anmälningsformulär - klicka här...

Nu närmar sig årets GOLF CAMP

Intresset för golfveckan har ökat år från år. Vi kör samma uppdelning under golfveckan som ifjol. Vi har delat upp deltagarna i tre inriktningar - Golfkul, Grönt kort-kurs och Golfträning

Samling

Golfskola och grönt kort-kurs, måndag 16/6 kl. 09.45
Aktiviteterna pågår mellan kl. 10.00 och 15.00 varje dag.

Golfkul

Här har du som är intresserad av att prova på att spela golf under leksamma former en möjlighet. Upplev golf och ha kul tillsammans.

Ålder 7 till 13 år.

Grönt kort-kurs

Här har du möjlighet att ta grönt kort för att få spela på golfbanan. Lämplig för dig som provat golf och vill fortsätta eller du som är lite äldre och vet att du vill ta grönt kort. Här varvas både praktik och lite teori.

Ålder upp till 19 år.

Golfträning

Här har du som har grönt kort möjlighet att träna golf med ett kul gäng. Många av de barn- och juniorer som tränar golf i klubben är med på träningslägret.

Ålder upp till 19 år.

Anna Wester 070-517 47 11, This is a mailto link

Peder Gidlund 070-590 95 69, This is a mailto link

Övrig information

Mellanmål

Vi har gemensam mellanmål ute på Golfbanan – det ingår i anmälningsavgiften. Meddela oss i god tid om det är något som inte ert barn kan/tål att äta.

Kläder

Se till att barnen har ordentliga kläder. Gymnastikskor och kläder för uteaktivitet går bra. Vi hoppas på bra väder men stoppa med regnkläder och stövlar för säkerhets skull.

Utrustning / klubbor

Kiruna Golfklubb kommer att kunna låna ut klubbor till de som inte har egna.
De som har egen utrustning måste se till att den märks (bag och samtliga klubbor) innan golfveckan. Tejpa med maskeringstejp på skaft och skriv namn.

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften 300 kr / barn. Betalas in på Kiruna Golfklubbs bankgiro 5747-6640 senast 2011-05-27.
Ange Golfvecka samt barnens namn vid inbetalning.