Tävlingskommitté ?

23 MAJ 2010 15:20
I dagsläget har vi en person som utgör hela vår tävlingskommitte. Det innebär att vi kraftigt måste begränsa antalet tävlingar i jämförelse med den preliminära tävlingsplaneringen som legat ute på webben sedan december.
  • Skapad: 23 MAJ 2010 15:20

Det verkar inte som det finns fler medlemmar som vill engagera sig i arbeten för klubben. Bara i tävlingskommittén skulle vi behövs 5-6 medlemmar (både kvinnor och män) som vill engagera sig i tävlingsförberedelser, planering och genomförande. Blir vi inte flera idag kommer tävlingar som Volvo Amateurs Masters, Midsommar tävlingen, FAB Scrmble etc att vara i fara. Du som kan tänka dig att vara med på detta. Anmäl ditt intresse här! Vet du någon som är klippt och skuren för föreningsarbete....diskutera detta med dem. Det är viktigt för vår klubb.
Skribent: Jonny Siikavaara