Hoppa till sidans innehåll

Glada vinnare i Volvo Amateur Masters 2010

20 JUN 2010 19:24
Gun Marie Jonasson/Anki Gingdahl vann damklassen och Johannes Lärkmo/Samuel Lärkmo herrklassen under lördagens klubbkval av Volvo Amateur Masters. Eriksson Bil står som värd för tävlingen som om man spelar bra ger en biljett ut till Europa-final.
  • Skapad: 20 JUN 2010 19:24

Bilden: Anna Wester (3:a, Pia Flyckt ej med på bild), Gun Marie Jonasson, Anki Gingdahl, Ingegerd Kyrö och Elisabeth Kyrö.

Årets Volvo Amateur Masters hade flera spännande nyheter och en av dem var den sk Andra chansen. Förutom den vanliga 18-hålstävlingen erbjöd de bästa fyra sista hålen också kvalifisering till Regionkval på Puttom Golfklubb i Örnsköldsvik den 6:e augusti. Så det var ett 50-tal förväntansfulla kirunagolfare som värmde upp på lördag morgon. Efter lite förhållningsregler och information från tävlingsledningen slog första gruppen ut. Georg Juto från Eriksson Bil önskade dem lycka till och bidrog med tips och råd. Trots att vädret inte var på topp var det glada miner och en trevlig stämning ute på banan. Klockan fem hade alla grupper spelat 18 hål.

Kommentar

Via andra chansen kvalifiserade sig även Elisabeth och Ingegerd Kyrö i damklassen och Tor Björnström och Tomas Salmi i herrklassen.

Längsta drive: Peder Gidlund

Närmast hål: Elisabeth Kyrö (2.27 meter)

Skribent: Peder Gidlund

 

Postadress:
Kiruna GK - Golf
IFK Kiruna, Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Besöksadress:
Linbanevägen 7
98130 Kiruna

Kontakt:
Tel: 0703231257
E-post: This is a mailto link

Se all info