Hoppa till sidans innehåll

Dagbok från Sverigefinalen Volvo Masters Amateur - Dag 2

10 SEP 2010 06:32
Dag 2 för Kiruna GKs Tor Björnström och Tomas Salmi innebar den första tävlingsdagen i Volvo Masters Amateur Sverigegfinalen. Läs mer i deras dagbok...
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:35

Första utslaget
Starttid 11:30, ingen onödig stress på morgon. Hann med en ordentlig frukost och sedanen transport till golfbanan. Där hann vi med en ordentlig uppvärmning innan vår starttid.

Första utslag var nervöst, men Salmi löste det fint med ett par! Vi höll lågan uppe bra tills14:e hålet där energin, rutinen eller något annat svek oss. Innan 15:e hålet låg vi bra tillmed en god chans på en runda närmare 40 poäng, men där visade sig orutinen och några ordentliga missar med puttande framförallt gjorde att chansen på en riktigt bra score minskade. Salmi räddade dock upp det efter några sämre hål på slutet med ett fint inspel på sistahålet och avslutade med ett fint par! Det visade sig då att vi gick in på en 6:e plats, mentappade till en 7:e plats. En runda på 34 poäng som vi kan vara mer än nöjd med, närman tänker på våra förutsättningar med antalet tappade slag på ordinarie spel-Hcp. En klart godkänd dag!

Ledarna har 45 poäng
Dagens ledare på herrsidan med 45poäng hade vi förmånen att få gå med på inspelet,även kallade ”Snake fuckers”, de härliga grabbarna från Bro-Bålsta.

Damerna vi gick vår boll med under dagen spelade fantastisk golf och drog ihop hela 46 poäng, otroligt glada och positiva!


Dagens händelser sammanfattar vi nu efter en fin middag och trevligt sent sällskap av 2andra kvällspigga killar från Uddevalla! Dags för sängen för att ladda för en tidig start imorgon, redan 08:10. Hoppas på bättre lycka, minst 40 poäng!

Ps. Våra norrbottniska damer från Gällivare gjorde en fin runda på 40 poäng ligger bra med i tätstriden! Bra jobbat tjejer och LYCKA TILL!

 

Kl 22:40,God natt från Rossared Herrgård!

Skribent: Peder Gidlund

 

Postadress:
Kiruna GK - Golf
IFK Kiruna, Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Besöksadress:
Linbanevägen 7
98130 Kiruna

Kontakt:
Tel: 0703231257
E-post: This is a mailto link

Se all info