Angående Golftidningen Svensk golf

19 MAJ 2010 13:28
Flera medlemmar har ringt in till kansliet med frågor angående tidningen Svensk Golf. Frågorna har uteslutande gällt frågan om varför tidningen slutat komma i brevlådan.
  • Skapad: 19 MAJ 2010 13:28

Det är Svenska Golfförbundet som skickar ut tidningen. De skickar ut den till de medlemmar som har ett aktivt medlemskap i någon Svensk golfklubb. Vårt medlemskap gäller kalenderårsvis. Detta betyder att de medlemmar som inte betalat sin medlemsavgift innan den 31 januari inte längre har ett aktivt medlemskap. Därför skickar inte SGF längre ut tidningen till dessa medlemmar. Tidningen får man normalt inte heller retroaktivt, dvs om man betalar sin medlemsavgift i maj får man tidningen fr o m maj. Utöver detta kan man ju ocks ha flyttat och inte registrerat detta i GIT eller meddelat kansliet om detta. Då kommer golftidningen till feladress, vilket också kan innebära att vår medlem inte får tidningen, om eftersändningen har upphört. Därför är det viktigt att ni kollar upp er adress i GIT om ni inte fått tidningen men betalt medlemsavgiften. Ni kan givetvis be kansliet om hjälp med detta.
Skribent: Jonny Siikavaara & Inger Mella