24h Golfa för Livet gav 5559,50 kr till Barncancerföreningen

13 JUN 2010 22:46
Kl. 18.00 på fredagan den 11/6 slog August Gidlund och Isak Siikavaara Wester ut sina bollar på första hålet i tävlingen Golfa för Livet. Den arrangerades av golfklubben tillsammans med Barncancerförening Norr. 24 timmar senare hade de båda lagen spelat 110 hål utan uppehåll. Hela arrangemanget i samband med tävlingen bidrog med 5559,50 kr till Barncancerföreningen.
  • Skapad: 13 JUN 2010 22:46

Nederst: Vinnande lag Bumbibjörnarna (Arne Koivoniemi, August Gidlund och Peder Gidlund lyckades samla ihop 167 poäng).
Mitten: Lag Lajoanis (Jonny Siikavaara, Isak Siikavaara-Wester och Anna Wester)
Överst: Lars Siikavaara-Wester stöttar de något slitna men glada golfarna.

Det har varit en rolig och givande golfupplevelse att genomföra en 24 timmars golftävling. Var om inte här uppe i norr kan man nyttja midnattssolen. Även om inte vädret var det bästa är det fullt dagsljus under hela natten, säger Jonny Siikavaara som är initiativtagare till Golfa för Livet tillsammans med Barncancerföreningen Norr. Jag har en dröm om att alla klubbar i Norr- och Västerbotten kunde haka på detta till kommande år, fortsätter han. Ett är då säkert - medlemmarna har varit med och bidragit med parkeringspengar, fik, spel- och rangeintäkter.

Jonny Siikavaara, Ordförande i Kiruna Golfklubb, initiativtagare till Golfa för Livet. Kl. 01.30 hål 8 - Kiruna Golfklubb.

August och Isak har slagit ut. Waldemar var caddie under de fyra första timmarna.

Anders Wollmen, Barncancerföreningen Norr, är imponerad över engagemanget från golfklubben.