Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Sparbanken Juniortour Omg 6, Luleå

24 AUG 2009 08:55
Efter härliga framgångar i Boden styrdes kosan mot Luleå på söndag för avslutningen av Sparbanken Nord Juniortour. Kiruna fortsatte att visa framfötterna. Till nästa år skall vi göra allt för att kunna vara värdar för en omgång i Kiruna/Gällivare.
  • Skapad: 24 AUG 2009 08:55

Även fast det inte blev någon pallplats gick det bra för kirunajuniorerna. I A-klassen inledde både Johannes Lärkmo och Henrik Jonasson starkt med en 38 resp 39 på första nio. Johannes avslutade även starkt och om inte en försmädlig dubbel på 18:e noterats hade Johannes hamnat topp tre i den tuffa slagtävlingen. Nu slutade det på 81 brutto. Gratulerar till en mycket bra insats.

 

Henrik Jonassan på första tee. Han inledde med att klyva fairway och gå in på en 39:a på första nio.

 

 

I B-klassen startade både Isak Klein och August Gidlund starkt och låg i ledning efter första nian på Hermelinen. Den andra nian spelades på den tuffare Björnen. Isak Klein höll ihop bra och låg länge i topp på suveräna 66 netto. Men imponerande av tre andra juniorer från NVGF att gå under Isak slutade som stark 4:a. Emil Bodén och Samuel Lärkmo fick kämpa men höll ihop bra på Björnen. Samuel gick på Hcp och Emil något över. Men han kommer igen - det lovade han på stående fot med revanschlusta i ögonen.

 

 

August Gidlund på 18:e green.

 

Resultat Sparbanken Nord Juniortour Lördag 22/8 Boden Omg 5.

 

Resultat Sparbanken Nord Juniortour Söndag 23/8 Luleå Omg 6.

Skribent: Peder Gidlund

 

Postadress:
Kiruna GK - Golf
IFK Kiruna, Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Besöksadress:
Linbanevägen 7
98130 Kiruna

Kontakt:
Tel: 0703231257
E-post: This is a mailto link

Se all info