Premiär för Juniortouren i strålande solsken

26 AUG 2009 07:34
Morgan Svonni premiärvann första juniortouren. Han spelade drömgolf och gjorde en rejäl sänkning. Men det var många juniorer som var med och spelade bra.
  • Skapad: 26 AUG 2009 07:34

Bilden: August Gidlund, Markus Svonni, Edwin Salomonsson och Johan Roos

Resultat - Order of Merit Juniortouren 2009.

Juniortouren är en nyhet för Kiruna Golfklubb. Efter att vi varit ut i länet och tävlat med våra juniorer har vi dragit en hel del nyttiga erfarenheter. Det har varit roligt men också en liten annan press på 1:a tee än man kanske är van vid. Vi bestämde oss för att träna tävlingsformer och kunna hantera spelet lite bättre under press och kör därför en gång i veckan en juniortävling. Juniortouren 2009 körs tisdagar med registrering senast 16.30 i klubbhuset.

Bilden: Johanna Palomäki, Morgan Svonni och Samuel Lärkmo

Premiären gick tisdagen den 25/8 och lockade 11 deltagare. Vinnare första deltävlingen var Morgan Svonni med 30 slag netto (9 hål). Det är jättebra med så många men självklart vill vi ha fler. Kontakta Emil Boden som är Juniorrepresentant eller Peder Gidlund ledare.