Gubbgolfen blir Seniorgolf på måndagar

03 JUN 2009 15:16
Gubbgolfen öppnar upp till fler att medverka i den trevliga måndagsgolfen. Efter seniorkommittens möte 090601 beslutades om en del förändringar gällande den sk gubbgolfen. Måndagsgolfen startar den 8/6 kl. 16.00 och nu kan de seniorer som fyllt 30 även vara med.
  • Skapad: 03 JUN 2009 15:16

Lottning av bollar sker som vanligt strax före, samma regler för dom  som går ut på fm, minst två deltagare, spela hål 1-9 alltså hoppa över gamla hål 7 första måndagen. Kostnaden ökas till 50:- kr/ gång. Resultatet kommer att läggas ut på hemsidan senast varje onsdag. Anledningen till detta är att poängsystemet som beror på placeringen i måndagsgolfen är avgörande, inte bara för årets golfare utan också för kvalificering til resan. Antalet för hur många som kan åka är 44 eftersom bussen, och framför allt, att man skall hinna spela 18 hål innan mörkret faller är avgörande.

Poängsystemet tittar vi på och återkommer när vi har utarbetat reglerna. KOM IHÅG ATT VI MÅSTE VARA PÅ SÅ MÅNGA MÅNDAGAR OCH SPELA SÅ BRA VI KAN FÖR KVALIFICERING.

Vart och när resan går bestämms senare under säsongen. Som ni ser så tar vi med yngre spelare i verksamheten samt förändrar lite i reglerna, detta för att göra måndagsgolfen mer intresant, men också för att förnya - vi vill medverka för att vi skall bli 1000 golfare 2015.

Faddertisdagar

Vi vill även slå ett slag för att vi seniorer kan ställa upp på de sk faddertisdagarna som golfkompisar till de nya medlemmarna i klubben. Är ni på golfbanan på tisdagar. Gå gärna fadder med någon. Det är trevligt att få nya golfkompisar.

Golfveckan för barnen - 15-18/6
Vi har även fått en förfrågan från Barn- och Ungdomskommitten att medverka som hjälpledare under den roliga golfveckan. Det kommer att vara över 50 barn och ungdomar på anläggningen.
Anmäl intresse till Anna, Lillen eller Peder.

Styrelsen för seniorkommitén

Skribent: Bengt Östnell