Hoppa till sidans innehåll

Det händer en hel del på rangen

18 APR 2009 16:02
Nu är äntligen alla förberedslser kring rangen klara. Den blev skottad i månadsskiftet mars/april. Nya rangekort har levererats. 6000 nya range bollar har kommit. I år har vi köpt in gula bollar på prov för att se om det då försvinner färre bollar.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:16

Vi har också beslutat att rangen kommer att vara öppen 24h per dygn och bollplockning kommer att göras varje eftermiddag.

 

 

Regn- och vindskydd

Förhoppningen är också att vi i år skall kunna få upp ett vind och regnskydd på rangen så att vi alla som tränar i alla väder inte behöver stå ute i regnet. Enligt skissen är det planerat för 3 platser under tak. Placeringen är tänkt att vara längst ut till höger.

Skiss Regnskydd

 

 

Chipbana (modell lilla sportspegeln)

Vi har även planer och ritningar på en rolig chipbana med 5 stationer. Den blir fast och kan användas av alla. Men framför allt är den viktig för våra knattar och juniorer. Även företagsevent kan nyttja denna på ett bra sätt. Det tas fram speciella scorekort för chipbanan. Vi kommer kunna ha ett banrekord även på denna.

 

 

 

Nu hoppas vi att solen och värmen kommer så rangen torkar upp så kanske kanske vi kan öppna den under första halvan av maj.

 

Hoppet finns ju alltid.

Skribent: Jonny Siikavaara

 

Postadress:
Kiruna GK - Golf
IFK Kiruna, Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Besöksadress:
Linbanevägen 7
98130 Kiruna

Kontakt:
Tel: 0703231257
E-post: This is a mailto link

Se all info