Rolling Stones 10 budord

Uppträdande och stil
Rolling Stones ska vara kända för att uppträda med sådan stil såväl på golfbanan som utanför att de utgör ett föredöme för andra ungdomar.

Uppträdandet ska präglas av följande budord.

Rolling Stones 10 budord

- Spela med så många olika människor som möjligt
- Var en hjälpsam och god kamrat
- Visa artighet och ödmjukhet
- Prata aldrig negativt om någon golfbana
- Håll vår bana ren och snygg
- Ställ tillbaka rangehinken
- För alltid rätt antal slag på scorekortet
- Laga efter Dig på alla klippta ytor
- Var ett föredöme för Kiruna Golfklubb, även utanför klubben

Ha kul!

Kiruna Golfklubb ställer inte bara krav på att ungdomarna ska följa de tio budorden på golfbanan. De ska också efterlevas i skolan, på fritiden och i hemmet.

Klubben verkar för en bra ungdomsmiljö där våra ungdomar är s.k. Kiruna Golfklubb-ambassadörer och de värderingar klubben vill fostra ungdomarna i. Vi vill påverka ungdomarna till sunda levnadsvanor utan droger, alkohol, tobak och snus. Vi ska informera om fördelarna med att äta rätt sammansatt kost och att få tillräcklig mängd sömn. I klubbens grundsyn ingår att ungdomarna inte får försumma sina studier och att inte hindras att delta i andra idrotter. Klubben ska också informera föräldrarna om vikten av att få deras stöd för att ungdomarna ska få en bra idrottsupplevelse.

Uppdaterad: 05 DEC 2009 10:45