Juniorer - Kiruna GK - Golf - IdrottOnline Klubb

Juniorer

Många av barnen

Juniorträningar
En gång i veckan kommer ledarledd träning genomföras.

NVGF Juniortour - var med och tävla
Norr- och Västerbottens Golfförbund arrangera en juniortour som består av 6 deltävlingar. Finalspel går i början av september och man måste minst ha spelat 4 deltävlingar för att kunna kvalificera sig till finalen. Men det går också att tävla separat på alla deltävlingar. Det är kul och få träffa kompisar från hela regionen. Tidigare har vi haft fina resultat och juniorer som varit bra representanter för klubben. Till varje tävlingsomgång kommer klubben att ha ledare på plats. Resor från Kiruna ordnas i Juni och Augusti med ledare som följer med.

Golfcamp och Golfskola

Jakten på Guldpeggen (och Silversvingen)
Under hösten går Jakten på Guldpeggen och Silversvingen. Det är en golffest för gammal som ung men främst för våra juniorer. För många juniorer är detta en sporre att lyckas ta officiellt handicap innan tävling för att kunna medverka. Jätteroligt!

Uppdaterad: 18 APR 2017 05:26